NTNU Virtual Campus

Vi har i 2009 brukt noe tid på å etablere oss i Second Life. En hel del av dere har deltatt på møter (f.eks. innen Kunnskapsbygging 2.0) eller kurs. Virksomheten skjer på øya NTNU, som nå har blitt nærmeste nabo til Norgesbiblioteket. UBiTs videre engasjement vil skje i samarbeid med prosjektet LIKT (Læring og IKT), og vi kaller dette samarbeidet for NTNU Virtual Campus.

Fra utkastet til avtale mellom UBiT og LIKT siterer vi: «Målet er å vinne erfaring med bruk av Second Life som en arena for aktiviteter for studenter og lærere innen NTNU.  NTNU Virtual Campus er tenkt å være en virtuell arena også for møter, presentasjoner og andre events.»

Nå er det stort sett sommerferie også i Second Life! Bygningene som er satt opp av oss og studentene (f.eks. Sentralbygget på Gløshaugen) står der fortsatt. Vi ser for oss videre jobbing med arealplanlegging, rydding og nybygging. Vi vet at IDI planlegger nye kurs med virksomhet på NTNU-øya. Biblioteket deltar i planlegging av jubileumsfeiringen NTNU 2010, og vi vurderer om noe av dette kan gjøres virtuelt.

God sommer, både her og der!

Olle Diesel

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i UBIT 2010 og merket med , , . Bokmerk permalenken.